+36 70 977 4605 info@sznkse.hu

Hétvégén hazai mérkőzés sorozat volt a Városi Sportcsarnokban

Szombaton három mérkőzést is játszottak a miklósi lányok a Városi Sportcsarnokban.

Elsőként serdülőink fogadták a Dunakeszi csapatát. A mérkőzés tétje az első helyezésünk megtartása a csoportban, hiszen ellenfelünk a második helyen szerepel. Lányaink nagy játékkal megnyerték a meccset. Az eredmény: SZNKSE – VS Dunakeszi: 23-20. Gratulálunk!!

Íme Kiss-Balika Tímea edző értékelése a játékról:

“Már nagy izgalommal vártuk a bajnokságok elkezdését. Az első mérkőzésünk Rácalmás ellen volt január 22-én. Itt az eleje döcögősen indult, hiszen már rég voltak a játékosok ilyen helyzetben. Azonban utána magukra találva, egy határozott játékkal eredményesek voltunk.

A Dunakeszi csapata elleni mérkőzés folyamán sok kis hibával játszottunk, a pontosságnak még időt kell adnunk. Amiben még várok fejlődést, az a felelősség vállalásának bátorsága. Pozitív volt számomra, hogy végig hajtottunk és nem adtuk könnyen a helyzeteket, ami abban mutatkozott, hogy a védekezésünk rendben volt. Jól alkalmazták a váltásokat a játékosok és a kommunikáció is helyén volt. Ennek oszlopos tagja Kiss Barbara volt, valamint hátul a kapuban. Kovács Szonja is szépen tartotta a csapatot.

Csak így tovább Lányok!”

Serdülő lányok

Második mérkőzést ifistáink játszották az első helyezett BVSC-Zugló ellen, amely során sajnos alul maradtak. Eredmény: SZNKSE – BVSC-Zugló: 23-36. Simon Róbert edző helyett Illés Márton vezényelte le a mérkőzést. Az alábbiakban olvasható az értékelése:

“Köszönöm a lányok hozzáállását a mai mérkőzéshez! Nem a legjobb előjelekkel vártuk a listavezető BVSC csapatát, de ennek ellenére voltak hosszabb időszakok, amikor nagyon éretten és fegyelmezetten kézilabdáztunk! Amint nő az önbizalmunk úgy fognak csökkenni azok a ki nem kényszerített hibák, amik a különbséget adták a végére! Gratulálunk az ellenfélnek, Mi dolgozunk tovább!”

Ifi lányok

Harmadik mérkőzést pedig a Pest megyei bajnokságban szereplő senior csapatunk játszotta a Gödöllő csapata ellen. Fej-fej mellett haladva, a félidei 10-10-es eredmény után sajnos az ellenfél csapata győzött.

SZNKSE – Gödöllői KC: 19-23

Senior lányok

Novemberi eseményeink

Mindenkit várunk sok szeretettel utánpótlás illetve felnőtt NB II-es meccseinkre: Dátum időpont Hazai Vendég Csapat Helyszín 2022.11.06 14:00 Szigetszentmiklós NKSE II. Mogyoródi KSK PM I. oszt. Városi Sportcsarnok SZSZM 2022.11.08 14:00 Szigetszentmiklós NKSE Dán...

bővebben

Lezajlott a Városi Sportnap!

Most vasárnap egy igazán jó családi napnak lehettünk részesei. Egyesületünk kitelepült a Kéktó Szabadidőközponton megrendezett Városi Sportnapra. Mindig nagyon nyitottak vagyunk arra, hogy ne csak a pályán illetve az edzéseinket találkozzunk gyermekekkel és...

bővebben