+36 70 977 4605 info@sznkse.hu

Ismét élőben nézhetőek a felnőtt, így az NBII és Pest megyei csapataink mérkőzései hazai pályán. Rögtön holnap már NBII-es lányainknak szurkolhatnak a Városi Sportcsarnokba látogatók.

Nézőként való belépést a kormány által kiadott jogszabály feltételekhez köti. Ahhoz, hogy ezeknek a jogszabályoknak megfelelően tudjuk a hazai rendezésű mérkőzéseket lebonyolítani, az alábbi szabályokat kell betartanunk és kérünk minden kilátogató nézőt, hogy ebben legyenek segítségünkre:

  • Nézőként a sportrendezvényen csak koronavírus ellen védett személy vehet részt, illetve a felügyelete alatt álló 18 év alatti személy
  • A koronavírus elleni védettséget csak VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY felmutatásával lehet igazolni.
  • A jogszabály szerint egyesületünk, mint szervező és/vagy a sportcsarnok üzemeltetője kötelesek vagyunk megtagadni és megakadályozni annak a személynek a belépését, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát nem igazolja. Továbbá jogosultak vagyunk személyi igazolványt vagy bármely más személyazonosságot igazoló okmányt elkérni (pl. jogosítvány, útlevél, diákigazolvány).
  • Aki nézőként részt vehet a sportrendezvényen, annak a sportlétesítményen belül nem kell maszkot viselnie.

Itt letölthető egyesületünk hivatalos TÁJÉKOZTATÓJA!

 

VÁRJUK SZERETETTEL A HOLNAP 13 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐ NBII-ES BAJNOKI MÉRKŐZÉSÜNKÖN A VÁROSI SPORTCSARNOKBAN, AMIKOR IS A GÁRDONY-PÁZMÁND NKK U22 CSAPATA ELLEN LÉPÜNK PÁLYÁRA!

 

Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával

Idén május 20-ig ismét rendelkezhetünk személyi jövedelemadónk 1%-áról. Kérjük támogassa egyesületünket!   Adószámunk: 18669127-2-13 További információért kattintson IDE! Köszönjük támogatását! SZNKSE

bővebben