+36 70 977 4605 info@sznkse.hu

U14-es csapartunk Dunaújvárosban játszotta bajnoki mérkőzéseit szombaton.

Tovbesz Katalin edző értékelése:

Az első ellenfelünk a DKKA II. Mezőszilas csapata volt, akiktől októberben egy gólos vereséget szenvedtünk. Ezen a napon még a gondolatot sem engedte meg az ellenfélnek a csapatunk, hogy ez megismétlődjön. 7:0-val indítottunk, és ezt (vagy az ennél nagyobb különbséget) végig tartottuk. Nagyon határozott támadó játékkal, jó védekezéssel és remek kapus teljesítménnyel 35:17-re nyertünk.

Régen nem játszottak vegyes felállásban a 2007-2008-as játékosok, ennek ellenére szépen együttműködve hozták össze ezt a szép eredményt.

A második mérkőzést az Érd II. csapata ellen játszottuk. Lemásolták a lányok az első mérkőzés sémáját és hatalmas előnyt szereztek az első félidőben percben (+10 gól) . Eltekintve az utolsó 5 perctől, végig nagyon harcos, kemény mérkőzés volt.

A kapus teljesítmény itt is kimagasló volt.

Nagyon tetszett a csapatszellem, az egyre tudatosabb játék, kevesebb technika hiba, jobb lövő százalékok és még sorolhatnám. Elégedett vagyok a csapat őszi szezonban nyújtott teljesíményével, hozzáállásával, akaratával.

Továbbra is folytatjuk a munkát az edzéseken, hogy tavasszal még ennél is jobbak legyünk.

Novemberi eseményeink

Mindenkit várunk sok szeretettel utánpótlás illetve felnőtt NB II-es meccseinkre: Dátum időpont Hazai Vendég Csapat Helyszín 2022.11.06 14:00 Szigetszentmiklós NKSE II. Mogyoródi KSK PM I. oszt. Városi Sportcsarnok SZSZM 2022.11.08 14:00 Szigetszentmiklós NKSE Dán...

bővebben

Lezajlott a Városi Sportnap!

Most vasárnap egy igazán jó családi napnak lehettünk részesei. Egyesületünk kitelepült a Kéktó Szabadidőközponton megrendezett Városi Sportnapra. Mindig nagyon nyitottak vagyunk arra, hogy ne csak a pályán illetve az edzéseinket találkozzunk gyermekekkel és...

bővebben