+36 70 977 4605 info@sznkse.hu

Ismét meccs dömping volt nálunk: csütörtökön a serdülő, hétvégén pedig az U14-es, Pest megyei, ifi és NBII-es csapataink játszottak mérkőzéseket.

A serdülő III. osztályában csapatunk az Érdet fogadta csütörtökön, aki ellen győzelmet arattunk! Gratulálunk!

Eredmény:

  • SZNKSE – Érd: 24–20

Kiss-Balika Tímea értékelése:

„Serdülő lányainkkal megkezdődött a tavaszi szezon. Első mérkőzésünket az Érd csapata ellen kezdtük. Az eleje is döcögős volt, és sajnos az egész mérkőzést ez jellemezte. Sok apró hibával játszottak. A második félidő közepétől elégedett vagyok a mutatott játékkal, mert érvényesíteni tudták a játékosok a saját akartukat. Ezt szeretném továbbra is látni.”

Serdülő lányok

Szombaton U14-eseink kezdték el a tavaszi idényt, Székesfehérvárra utaztak, ahol a fordulót tartották. Csapatunk mindkét mérkőzését megnyerte! Gratulálunk a lányoknak!

Eredmények:

  • Moyra-Budaörs Handball – SZNKSE: 16 – 20
  • SZNKSE – Solymári SC: 25 – 22

Tovbesz Katalin értékelése:

„Szombaton az U14 csapatnak is megkezdődtek a tavaszi forduló mérkőzései Székesfehérváron. Az új sorsolásnak köszönhetően sikerült olyan csoportba kerülni, ahol komoly mérkőzések várnak ránk. Az első két mérkőzésen ez be is igazolódott. A Budaörs és a Solymár csapatai ellen játszottunk. Eltérően az eddigi szokástól (nem külön-külön), most mindkét mérkőzést együtt értékelem. A látottak alapján elmondható, hogy mind védekezésben, mind támadásban fejlődtünk. A lányok fegyelmezettsége, céltudatosságuk magabiztos játékot eredményezett. Láthatóan élvezték a játékot, ami pedig sokkal keményebb volt, mint ezidáig legtöbbször. Itt most meg kellett dolgozni minden egyes gólért. Szinte minden játékos megvillantott olyat, amit még mérkőzésen eddig soha sem. Kiváló teljesítményt nyújtott Kiss Dorka, Kiss Anna, Mázas Bettina. Természetesen a többiek is nagy részben hozzájárultak ahhoz, hogy a veretlenségi sorozat folytatódjon. Úgy látom rengeteget fogunk tanulni (mert azért van még bőven mit) a bajnokság további mérkőzésein. A két mérkőzést nagy örömünkre megnyertük.”

A lányok legközelebb 2021. február 27-én játszanak — itthon, a Városi Sportcsarnokban — bajnoki fordulót.

U14 lányok

Vasárnap két hazai mérkőzést játszottunk az Alsónémedi Sportcsarnokban.

Elsőként NBII-es csapatunk állt ki az Érd U22-es játékosai ellen. Az első félidő kicsit nehezen indult be a lányoknak, de a második félidőben magabiztos előnyt szereztünk és 34-24-es győzelmet arattunk. Gratulálunk!

Sajnos Lízer Dóri kézsérülést szerzett a mérkőzés során. Mielőbbi felépülést kívánunk neki!

Illést Márton értékelése:

„Felnőtt csapatunk hétvégén az Érd U22 es csapatát látta vendégül, ezzel hivatalosan is megkezdve a tavaszi szezont. A lányok nagyon koncentráltan és fegyelmezetten kezdték a mérkőzést, helyenként jó tempót diktáltak, így annak ellenére, hogy a védekezésünk nem állt össze két gólos előnnyel vonulhattunk szünetre! A második félidőre feljavult a védekezésünk, csökkenteni tudtuk a technikai hibákat ennek köszönhetően magabiztos győzelmet arattunk! Gratulálok a lányoknak, igazi csapatmunka volt, nagyon megérdemelték! Nem dőlhetünk hátra, rengeteg dolgunk van még! Dórinak mielőbbi felépülést kívánok, hiányozni fog addig!”

NB II-es lányok
Fotók: Béres Mónika

NBII-es lányaink után ifi csapatunk lépett pályára a második helyen álló Mohács ellen, a II. osztály nyugati csoportjában. Az egész meccsen végig a Mohács vezetett nagy előnnyel.

Eredmény:

  • SZNKSE – Mohácsi TE 1888: 15 – 33

Simon Róbert értékelése:

„A mai vasárnapon megkezdtük tavaszi szezonunk, a 2. helyezett Mohács csapata ellen. Az első félidőben nagy tisztelettel viseltettünk ellenfelünkkel szemben, aminek eredményeként sajnos nagy előnyt kovácsoltunk számukra. A 2. Félidőre rendeztük soraink és nagyobb hittel, fegyelmezettséggel játszottunk. Eredményben is megmutatkozott, hiszen e félidőt 10:13-ra zártuk. Edzünk, megyünk tovább, azonban most 2-t visszalépve, hogy aztán ismét előre haladva egyesével lépegethessük lépcsőfokaink. Súlypontot a mentális tréningre helyezve…”

Ifi lányok
Fotók: Béres Mónika

Senior csapatunk számára sűrű volt ez a hét. Csütörtökön Gyálra utaztak játszani, vasárnap pedig Budaörs ellen mérkőztek meg idegenben. Mindkét alkalommal sajnos alul maradtunk.

Eredmények:

  • Gyáli BKSE – SZNKSE II.: 32 – 19
  • Moyra-Budaörs Handball II. – SZNKSE II. : 36 – 7

Senior lányok

Novemberi eseményeink

Mindenkit várunk sok szeretettel utánpótlás illetve felnőtt NB II-es meccseinkre: Dátum időpont Hazai Vendég Csapat Helyszín 2022.11.06 14:00 Szigetszentmiklós NKSE II. Mogyoródi KSK PM I. oszt. Városi Sportcsarnok SZSZM 2022.11.08 14:00 Szigetszentmiklós NKSE Dán...

bővebben

Lezajlott a Városi Sportnap!

Most vasárnap egy igazán jó családi napnak lehettünk részesei. Egyesületünk kitelepült a Kéktó Szabadidőközponton megrendezett Városi Sportnapra. Mindig nagyon nyitottak vagyunk arra, hogy ne csak a pályán illetve az edzéseinket találkozzunk gyermekekkel és...

bővebben

2022. szeptember 24. Városi Sportnap

2022. szeptember 24-én szombaton találkozzunk 9 és 14 óra között a Szigetszentmiklósi Kék tó Szabadidőközpontban. Az eseményen mi is részt veszünk, szakképzett edzőink és önkéntes gyermekeink mutatják be egyesületünket. Számos aktivitással készülünk, játékos...

bővebben

Csatlakozz hozzánk!

Csatlakozz hozzánk! Elkezdődött az új tanév, ezzel együtt egy új sport év. Minden gyermek részére tartogat kihívást, új osztálytársak, új élethelyzetek és akár egy új sportág megismerése. Várunk Téged is sok szeretettel. Az első hónap edzésein való részvételed...

bővebben