+36 70 977 4605 info@sznkse.hu

A Magyar Kézilabda Szövetség első alkalommal felmenő rendszerben elindította Tehetséggondozó programját, a 2008-2009-es korosztályban. Célja, hogy a már most megmutatkozó tehetségeknek egységes felfogással elinduljon egy szakmai gondozás.
Első körben szakfelügyelő + edző + szakmai vezető választotta ki a gyerekeket, majd egy felmérő nap után, az MKSZ szakemberei szűkítették országos szinten a keretet.

2008-as korosztályunkból Bárdos Réka
2009-es korosztályunkból Lőrinc Laura játékosaink kerültek be.

A következő hír, ami melengeti egyesületünk szívét, hogy az MKSZ által tavaly elindított Serdülő válogató, 2006-2007-es korosztályába is került sportolónk.

Továbbjutásos rendszerben szervezték meg a kiválasztó fordulókat, vagyis csak az juthatott tovább, aki már az első szűrőn a szakemberek által felállított követelményeknek megfelelt.

A második forduló után szűkítették le a serdülő válogatott keretet.

Egyesületünk történelmében Csizmadia Júlia volt az utolsó olyan játékos, aki a Szigetszentmiklós NKSE játékosaként indult a válogatón és került be a nemzeti válogatott keretébe, a ’88-as korosztályban.
Így külön büszkeség számunkra, hogy Kasnya Krisztina a válogatott szűrőkön való teljesítménye alapján bekerült a serdülő keretbe.

Szívből Gratulálunk Sportolóinknak, és további jó munkát kívánunk a sikerekhez!

Novemberi eseményeink

Mindenkit várunk sok szeretettel utánpótlás illetve felnőtt NB II-es meccseinkre: Dátum időpont Hazai Vendég Csapat Helyszín 2022.11.06 14:00 Szigetszentmiklós NKSE II. Mogyoródi KSK PM I. oszt. Városi Sportcsarnok SZSZM 2022.11.08 14:00 Szigetszentmiklós NKSE Dán...

bővebben

Lezajlott a Városi Sportnap!

Most vasárnap egy igazán jó családi napnak lehettünk részesei. Egyesületünk kitelepült a Kéktó Szabadidőközponton megrendezett Városi Sportnapra. Mindig nagyon nyitottak vagyunk arra, hogy ne csak a pályán illetve az edzéseinket találkozzunk gyermekekkel és...

bővebben