+36 70 977 4605 info@sznkse.hu

Február 6-án Dabassal játszottak NBII-es lányaink itthon, a Városi Sportcsarnokban. A rangadó mérkőzésen végig vezettünk, de sajnos a hajrában az ellenfél csapata kiegyenlített, de egy pontot így is szereztünk!

Az eredmény: 27-27

Illés Márton így értékelte a lányok játékát:

„Nagyon fegyelmezetten és koncentráltan kezdtük a mérkőzést, ezáltal többnyire a mi akaratunk érvényesült! Így volt ez egészen a meccs végéig ahol egy-két hiba és egy szerencsétlen lövés elég volt, hogy az utolsó másodpercben pontot veszítsünk! Sajnálom, hogy nem járt most két pont, mert a lányok minden megtettek és nem szeretném, ha az utolsó rossz döntések maradnának meg a fejekben! Az elmúlt hetekre bőven lehet építeni, megyünk tovább.”

NB II-es lányok

Másnap, vasárnap a Pest megyében játszó senior csapatunk fogadta Domony KSE-t, aki ellen szinte végig vezetve 29-24-es győzelmet arattunk! Gratulálunk!

Senior lányok

Novemberi eseményeink

Mindenkit várunk sok szeretettel utánpótlás illetve felnőtt NB II-es meccseinkre: Dátum időpont Hazai Vendég Csapat Helyszín 2022.11.06 14:00 Szigetszentmiklós NKSE II. Mogyoródi KSK PM I. oszt. Városi Sportcsarnok SZSZM 2022.11.08 14:00 Szigetszentmiklós NKSE Dán...

bővebben

Lezajlott a Városi Sportnap!

Most vasárnap egy igazán jó családi napnak lehettünk részesei. Egyesületünk kitelepült a Kéktó Szabadidőközponton megrendezett Városi Sportnapra. Mindig nagyon nyitottak vagyunk arra, hogy ne csak a pályán illetve az edzéseinket találkozzunk gyermekekkel és...

bővebben