+36 70 977 4605 info@sznkse.hu

Kedves Szülők!

A kormány által a mai napon meghirdetett korlátozó intézkedésekre reagálva a Magyar Kézilabda Szövetség meghosszabbította a hétfőn kiadott határozatát, amelynek értelmében az utánpótlás bajnokságok felfüggesztését 2021. április 7-ig meghosszabbította.

A kormány és az MKSZ által kihirdetett intézkedések, szabályok és ajánlások figyelembevételével egyesületünk a következő döntést hozta:

  • U7 – U12 korosztály számára csak ONLINE edzéseket tartunk a korlátozás időszakában
  • U13 – serdülő korosztály számára továbbra is megtartjuk a zárt kapus edzéseket, azzal a feltétellel, hogy a szülő hozzájárulását adja ehhez. A mellékelt hozzájáruló nyilatkozatot kérjük a jövő heti edzésre kitöltve és aláírva hozzátok és adjátok oda az edzőnek.

Vigyázzunk egymásra! Ha bárki bármilyen COVID-19-re utaló tünetet észlel a gyermekén, vagy kapcsolatba lépett igazolt fertőzöttel, kérjük, hogy jelezze az edzőjének és ne látogassa az edzést.

Sok erőt és kitartást kívánunk a következő időszakhoz!

SZNKSE

Novemberi eseményeink

Mindenkit várunk sok szeretettel utánpótlás illetve felnőtt NB II-es meccseinkre: Dátum időpont Hazai Vendég Csapat Helyszín 2022.11.06 14:00 Szigetszentmiklós NKSE II. Mogyoródi KSK PM I. oszt. Városi Sportcsarnok SZSZM 2022.11.08 14:00 Szigetszentmiklós NKSE Dán...

bővebben

Lezajlott a Városi Sportnap!

Most vasárnap egy igazán jó családi napnak lehettünk részesei. Egyesületünk kitelepült a Kéktó Szabadidőközponton megrendezett Városi Sportnapra. Mindig nagyon nyitottak vagyunk arra, hogy ne csak a pályán illetve az edzéseinket találkozzunk gyermekekkel és...

bővebben