+36 70 977 4605 info@sznkse.hu

Talán az idei évünk legforróbb napjaiban kezdte el felnőtt csapatunk a felkészülést. A nyár folyamán a csapat összetétele sok szempontból változott, több új játékossal bővültünk és két új edzővel is. A felnőtt csapatunk vezetőedzője Jakab László lett, másodedzőként pedig Béczi János közreműködik, aki többek között a Pest megye I-es csapatunk élén is áll.

Idén nagy hangsúly fektetünk a kapus poszt fejlesztésére és edukálására. Turkalya Kata kapus edző szakértelmének hozzájárulásával fogjuk „háló-őreink” felkészülését megkezdeni.
A 2022/23 sportévben is számíthatunk Rezende Vieira Isabella Cristina Portói Sporttudományi Egyetemen (Faculdade de Desporto da Universidade do Porto) végzett gyógytornász szakértelmére. Rendkívül örülünk, hogy játékosaink rehabilitációját állandó figyelemmel és hozzáértéssel kíséri.

Ezenkívül Ifi csapatunk összetétele nagy arányban megváltozott és egy új edzőt is köszönthetünk csapatunk élén Dolnay Tamás képviseletében.
Utánpótlás csapataink jövő héttől kezdik meg a felkészülést és a legapróbb játékosaink még élvezik a forró nyár adta lehetőségeit, rájuk csak később vár majd komoly munka.