+36 70 977 4605 info@sznkse.hu

Helyi kézilabda egyesületeink a Szigetszentmiklós Női Kézilabda Sportegyesület és Szigetszentmiklósi Sport Kör hazai felnőtt mérkőzései egy azon napon, egymás után követve zajlanak az idei szezonban.

Az ilyen első közös szervezésű esemény október 8-án zajlott le. Megtelt a lelátó szurkolókkal, a négy mérkőzés alatt közel 1000 ember fordult meg az SZKSK kézilabda csarnokban ezen a napon. Egyesületeink utánpótlás gyermekei egy hangként járultak hozzá női és férfi csapataink sikeréhez. Az eseményen minden érkezőt ajándékokkal és meglepetésekkel fogadták, valamint félidőben egy rajzverseny díjátadójának részese lehetett a nagy létszámú kilátogató közönség.

A programot a megyei férfi csapat majd azt követően, az LU19 korosztályú lányok kezdték, mely méltó felvezetése volt a délutáni eseményeknek. Ezt követően női NBII felnőtt mérkőzés következett a Ferencvárosi TC ellen, ahol nagyon izgalmas csata után, nyertek szigetszentmiklósi lányok. Az eseményt NBI/B férfi felnőtt csapat mérkőzése zárta AJKA KK egyesület ellen, ahol szintén sikerült a jól megérdemelt két pontot megszerezni.

Szeretnénk hagyományt teremteni jövőben is a közös mérkőzésekkel, ahol meglepetésekkel, különböző aktivitásokat készülünk, valamint a mérkőzéseink félidőjében néhány szurkoló kipróbálhatja ügyességét a pályán is, különböző játék keretein belül, ahol egyesületi ajándékokat is lehet majd nyerni.

Következő közös mérkőzéseink időpontja, mindennap 16 és 18 órakor kezdődnek

2022.11.12 szombat
2022.11.27 vasárnap
2022.12.10 szombat

Várunk minden kézilabda barátot és szurkolót a mérkőzéseinkre!