+36 70 977 4605 info@sznkse.hu

Idén is a Téged-Véd kft. támogatásával valósult meg egyesületünk évzáró eseménye. Az U14-es kék csapatunk tornája keretén belül került megrendezésre, melyet egy egyesületi vonulással zártunk a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnok körül. Sportolóink transzparenssel, zászlokkal és szurkolói énekekkel készültek a menetre és nagy örömünkre szolgált, hogy a tornán résztvevő többi csapat is csatlakozott hozzánk.

Ezen a napon a Csepel, a Fradi, a Kézi UP és egyesületünk játszottak körmérkőzéseket. Szakmailag nézve nagyon hasznos napot tudhatunk magunk mögött. Annak ellenére, hogy szinte a szezon utolsó napján zajlott a torna, a csapatok becsülettel küzdöttek a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

Dolnay Tamás értékelése U14 kék csapatáról:
„Megmutatták a lányok, hogy igen is tudnak fegyelmezetten játszani és küzdeni a pályán. Az egész éves terhelés meghozta a gyümölcsét, technikailag is nagyon sokat fejlődtek. Kivétel nélkül elégedett voltam a játékkal a teljes csapatra vonatkozóan. Az első két mérkőzés a lányok becsülettel, küzdelmes játékkal hozták le, az utolsó mérkőzésen pedig már látszott, hogy fejben fáradtak voltunk, hiányozott a pörgés. Ennek ellenére azt gondolom, hogy a SZEZON LEGJOBBJÁT hozta a csapatom. Nagyon büszke vagyok rájuk. Jól játszottak, akartak és küzdöttek!”

Köszönjük minden Sportolóknak, Szülőnek és Szurkolónak aki csatlakozott hozzánk ezen a napon!

Mindenkinek jó pihenést kívánunk!

SZNKSE csapata

További fotót egyesületünk hivatalos fotósa oldalán megtalálhattok: Veresbegy Photography