+36 70 977 4605 info@sznkse.hu

Lassan hagyománnyá válik, az SZKSK Sportcsarnok strandkézilabda pályáján megrendezésre kerülő, nyárindító strandkézilabda kupája. Múlthét szerdán lányok és fiúk mérették meg magukat barátságos mérkőzések keretein belül a homokban. A tornán résztvevő lány csapatok U14-es korosztályt tekintve, a HORT, SZNKSE A, SZNKSE B vett részt, míg az U15-ös korosztályban, Hort A, Hort B, DKKA és SZNKSE csapatai mérkőztek meg egymással. A kisebb korosztályunknak kettő, míg az idősebbek három meccset játszottak. A két pályán megállás nélkül folytak a barátságos harcok egymással, az időjárás kedvezően meleg volt és nagyon jó hangulat jellemezte az egész napot.

A strandkézilabda szakmailag nagyon hasznos kiegészítője a teremkézilabdának, a sportolóknak folyamatos emberelőny vagy emberhátrányos támadás-védekezésben kell helytállniuk. A mérkőzések alatt több speciális látvány elem is kapcsolódik a strandkézilabdához, melyek gól dobása esetén, több pontot is érhetnek. Ilyen például a 360 fokos ugrásban történő pontszerzés vagy akár a kínai technika azaz a légpassz segítségével labdát juttatni a gólvonal mögé.

Bármennyire is meleg volt a homok vagy izzott a nap, a sportolóink megtalálták a módját, hogy két mérkőzés között hűteni tudják magukat.

Strandkézilabda, jó hangulat, jó időtöltés és felejthetetlen élményt nyújt a kézilabdázók körében.

További képeket megtekinthettek az SZNKSE hivatalos fotósa oldalán: Veresbegy Photography