+36 70 977 4605 info@sznkse.hu

2022. szeptember 11-én vasárnap nagyon korán kezdődött egyesületünk tagjainak. Nagy izgalommal készültünk az első saját rendezésű Labdafesztiválunkra. Piciktől a nagyokig mindenki kivette a részét a programokban a közös munka gördülékeny volt.
Óriási dicséretet érdemelnek az utánpótlás játékosaink, akik segítőként vettek részt az eseményben. Reggeli órákban kapták meg feladatukat és önállóan rendezték be az állomásokat, minden a terv szerint kifejezetten gyorsan és akadálytalanul zajlott. Nagyon büszkék vagyunk rájuk!
Az eseményünk célja, hogy városunk lakosságának megmutassuk sporttevékenységünket, közelebb hozzuk a rendszeres mozgáshoz a családokat. Az érkezőket rengeteg aktivitás és állomás várta, kipróbálhatták magunkat a gyerekek, többek között célbadobósban, rajzversenyben, szókirakóban, amőbázhattak a kézilabda sajátos módján. Voltak kedvenc állomások ilyen volt a pókhálós, labdás illetve a seprős feladatok is.
Az állomások között rugalmas átjárhatóság volt. A résztvevők folyamatos érkezésének koordinálásában, szervező gyermekeink is részt vettek. Segítettek azoknak a gyermekeknek akik épp egyedül maradtak vagy tanácstalanul keresték a következő kihívást. Nagyon jó érzés volt látni, hogy ilyen fiatalon milyen önállóan látják el a feladatot egyesületünk szinte legkisebb tagjai is.
Pihenésképp a rajzverseny és a rejtvény várta a gyerekeket. A legnehezebb rejtvényünket is kifejezetten hamar oldották meg, ami azt jelenti, hogy résztvevők nagyon szeretik a kézilabdát, odafigyelnek edzéseink alatt valamint követik a felnőtt csapatunk bajnokságát is, részt vesznek felnőtt mérkőzéseinken is, erősítve a szurkolói táborunkat.

Összevetve egy nagyon jó napot zártunk közel 115 regisztrált gyermekkel és családjukkal tölthettük el a napot.