+36 70 977 4605 info@sznkse.hu

Vasárnap játszott NBII-es csapatunk a Gárdony-Pázmánd csapata ellen és tartotta itthon a 2 pontot!
Eredmény:
SZNKSE – Gárdony-Pázmánd NKK U22: 27 – 20 (14-8)
Illés Márton:
“Újabb nagyon fontos pontok a bajnokságban! Köszönöm mindenkinek az elmúlt időszak hozzáállását, nagyon sokat dolgoztunk, kevés idő jutott a pihenésre, de ráfordultunk a célegyenesre megteszünk mindent, hogy 3 győzelemmel fejezzük be a bajnokságot! Nagyon nehéz lesz, de készen állunk rá.
Sok sikert az érettségizőknek!”

 

 

 

A húsvéti pihenő után, most hétvégén játszotta következő mérkőzését NBII-es csapatunk Cegléden. A rosszul sikerült első félidő miatt, hiába lőttünk több gólt az ellenfélnél a második félidőben, sajnos 3 gólos hátránnyal fejeztük be a mérkőzést.

Eredmény:

  • SZNKSE – Gárdony-Pázmánd NKK U22: 27 – 20 (14-8)

Illés Márton vezetőedző értékelése:

„Újabb nagyon fontos pontok a bajnokságban! Köszönöm mindenkinek az elmúlt időszak hozzáállását, nagyon sokat dolgoztunk, kevés idő jutott a pihenésre, de ráfordultunk a célegyenesre megteszünk mindent, hogy 3 győzelemmel fejezzük be a bajnokságot! Nagyon nehéz lesz, de készen állunk rá.

Sok sikert az érettségizőknek!”

Fotók: Béres Mónika

NBII lányok

Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával

Idén május 20-ig ismét rendelkezhetünk személyi jövedelemadónk 1%-áról. Kérjük támogassa egyesületünket!   Adószámunk: 18669127-2-13 További információért kattintson IDE! Köszönjük támogatását! SZNKSE

bővebben