+36 70 977 4605 info@sznkse.hu
Most szombaton az év egyik legnagyobb szabású kulturális eseményére került sor egyesületeink életében. A közös szervezésű Kézilabda Bálunkon közel 300 fő volt jelen, ahol vendégeink között köszönthettük, a Polgármester Urat és az Alpolgármester Asszonyt, valamint önkormányzati képviselőket és bizottsági tagokat, támogatóinkat, kézilabdát kedvelő barátainkat és egyesületeinkhez kapcsolódó személyeket.

Az ízkavalkádban gazdag svédasztalos vacsorát megelőzően a DancEarth Táncsport Egyesület nyitotta meg eseményünket egy kiváló magas színvonalú előadással.

Az est folyamán a Hoz’N’Trogers zenekar és a jó társaság gondoskodott arról, hogy most ne az edzéstől vagy a mérkőzéstől legyen izomlázunk, hanem a véget nem erő tánctól.
Pihenésképp a Casi Cubanos kiváló latin táncosai megfűszerezték az estét és emelte a hangulatot, majd a közös bulizás vette kezdetét hajnalig.

A tombola főnyereménye egy nagy értékű televízió fokozta az izgalmat a több tucat értékes felajánlás mellett.
Nagyon köszönjük támogató cégeinknek, hogy az általuk felajánlott tombola nyereményekkel hozzájárultak eseményünk színvonalához.

Amikor elkezdtük a Kézilabda Bál szervezését pont így álmodtuk meg és reméljük, hogy a következő alkalom során is számíthatunk támogatóink és a megjelenő sportbarátaink részvételére.
Köszönjük mindenkinek, hogy közösen ünnepeltek velünk, egy nagyon jó hangulatú és élményekben gazdag estét tudhatunk magunk mögött.

Hajrá Miklós, hajrá KÉZILABDA!