+36 70 977 4605 info@sznkse.hu

A Magyar Kézilabda Szövetség komplex tehetségkutató programja országosan néhány szerencsés sportoló alapvető sportágspecifikus tudását és egyéni gyakorlati képzését helyezi előtérbe, idén két játékosunk is Horváth Bianka és Rupp-Müller Lilla résztvesz a programban.

Lányok beszámoltak nekünk tapasztalataikról:
A második tábor végére már a lányok a többi résztvevővel együtt dolgoztak. Az edzések nagyon kreatívak voltak, eltértek attól, amit az egyesületünknél megszoktak. Nagyon érdekes volt számunkra, hogy más edzők eltérő pjelleggel építik fel az edzéseket. Az elméleti órákon nagyon sok fontos dolgot megtanulhattak a csapatjátékról és az együttműködésről. Lányok elmondása alapján nagyon jó volt olyan játékosokkal találkozni, akiknél hasonlóan fontos szerepet játszik az életükben a kézilabda. Izgatottan várják a lányok azokat a mérkőzéseket, ahol társaikkal majd találkozhatnak.

Rendkívül büszkék vagyunk a lányokra és nagyon örülünk, hogy egyesületünkből kettő játékosunk is részt vehet a táborokba. Nagyon fontos ez a program az utánpótlás játékosok számára, hogy kiemelik a tehetségeket és kimozdítják a gyerekeket a saját komfortzónájukból, a megszokott edzésmenettől eltérően ismerhetik meg a kézilabda ezen oldalát.