+36 70 977 4605 info@sznkse.hu

Szombat után már tegnap is mérkőzést játszottak NBII-es lányaink Vecsés ellen itthon, a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban. A késői mérkőzés sem akadályozta meg őket abban, hogy ismét győzzenek, így plusz két pontot írhatunk az SZNKSE mellé a tabellán! Bravó lányok, Marci és Robi!

Eredmény:

  • SZNKSE – Vecsési SE: 23 – 20 (9 – 10)

Illés Márton értékelése:

„Nagyon fontos két pont!!

Szerda este rendhagyó időpontban láttuk vendégül a Vecsés csapatát. Ez sajnos mindkét csapaton érezhető volt, nem nagyon vagyunk hozzászokva a szerda-szombat meccsterheléshez! Több hibával és pontatlanabbul játszott mindkét csapat, így az első félidő végig döntetlen körüli állást mutatott! Szüneten megbeszéltük, hogy ha nem is a szezon legszebb játékával, de mindenképp megnyerjük ezt a mérkőzést, amit nagyon komolyan vettek a lányok és egy 5-0 rohammal megnyugtató előnyre tettünk szert, ami kitartott a végéig. Ezzel úgy gondolom igazoltuk, hogy a tabella felsőházához tartozunk, és a következő hetekben eltökélt szándékunk bizonyítani, hogy beleszólhatunk az érmekért folyó harcba.💪🏻💪🏻💪🏻 Óriási dicséret a csapatnak az elmúlt időszakban mutatott hozzáállásért, ellenfelünknek sok sikert kívánunk!”

Fotók: Béres Mónika

NBII-es lányok

Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával

Idén május 20-ig ismét rendelkezhetünk személyi jövedelemadónk 1%-áról. Kérjük támogassa egyesületünket!   Adószámunk: 18669127-2-13 További információért kattintson IDE! Köszönjük támogatását! SZNKSE

bővebben